Catalunya Diari

Arriba la segona edició de les Jornades Gastronòmiques a la Segarra

Arriba la segona edició de les Jornades Gastronòmiques a la Segarra| Redacció - Fotografia: Consell Comarcal de la Segarra

 

Les segones jornades gastronòmiques de la Segarra s'inicien aquest dissabte i s'allargaran fins al proper 22 de novembre. En total hi participaran set restaurants de la comarca: Hostal Palouet (Massoteres), Braseria Cal Guim (Cervera), Antic Forn (Cervera), La Marinada (Cervera), Torrecombelles (Sanaüja), La Redolta (Florejacs) i el Nard (Guissona).

Els establiments participants oferiran menús al voltant de la tupina per tal de degustar aquest producte. Els preus dels menús oscil·len entre els 12 i els 20 euros. Segons els propis restauradors, l'acollida de la primera edició va ser molt positiva i enguany esperen poder superar el nombre de menús, els quals es poden consultar a través de la web del Consell Comarcal.
 
Paral·lelament, el proper 6 de novembre, la Casa Dalmases oferirà una visita guiada i una degustació de cerveses, a partir de les 18.00 hores, que tindrà un cost de 3 euros. El Consell Comarcal vol donar així suport a l'impuls que la Fundació Cada Dalmases fa amb el projecte d'elaboració i comercialització de cervesa artesana per donar ocupació a persones amb discapacitat i/o risc d'exclusió social de la comarca, millorant així la seva qualitat de vida, la seva autoestima i els seus recursos econòmics. L'aforament és limitat. Les persones que hi vulguin participar han d'enviar un correu a [email protected]


Comentaris
Pere
M'agrada la iniciativa que ha tingut l'àrea de Promoció econòmica de la Segarra. \r\nFelicitats per tenir equips així i actuacions tant encertades.

envia el comentari