Catalunya Diari

Arriba la segona edició del concurs de vídeos 'Tavascan Festival Films'

Arriba la segona edició del concurs de vídeos 'Tavascan Festival Films'| Redacció - Fotografia: Tavascan

 Es tracta d’un concurs on es volen mostrar les millors imatges audiovisuals aconseguides de les pistes d’esquí a través del vídeos que enviïn els concursants que hi vulguin participar. El concurs està intrínsecament lligat a les xarxes socials, ja que els vídeos s’han de penjar directament a YouTube i, a més, els guanyadors seran els més votats a través de Facebook i, paral·lelament també tindrà pes en les votacions un jurat format pels treballadors de les pistes d’esquí. 
 
Les imatges poden estar preses en qualsevol format, però han d’estar enregistrades dins el terme municipal de Lladorre (on evidentment, s’inclouen les pistes d’esquí i la zona de muntanya).
 
Un cop els vídeos estiguin penjats al YouTube, s’ha d’enviar l’enllaç al correu [email protected] i es penjaran al facebook oficial de l’estació per tal que els seus membres escullin el vídeo preferit. Es poden enviar vídeos fins el 15 d’abril, període a partir del qual començaran les valoracions.
 
Hi haurà diferents premis tant pels guanyadors del concurs com per tota la gent que voti, en forma de forfaits gratuïts per gaudir de les pistes d’esquí de Tavascan sense límit de vegades durant tot un any.
 
Aquesta és la segona edició del concurs després de l’èxit de l’any passat, on es van rebre gairebé mig centenar de propostes amb alguns vídeos amb moltes visites i una qualitat excepcional.


Comentaris

envia el comentari