Catalunya Diari

Arriba la segona edició del Salardú Country Festival a la Val d'Aran

Arriba la segona edició del Salardú Country Festival a la Val d'Aran| EP - Fotografia: Salarducountryrockfestival

 

La localitat de Salardú, a la Val d'Aran, celebrarà de dijous a diumenge, del 27 al 30 d'agost, la segona edició del Salarducountryrockfestival, una activitat que compta amb diversos concerts, balls i espectacles, segons han informat els organitzadors en un comunicat.

Entre els artistes convidats estan: Peter Myles (Canadà); Country Sisters (República Txeca), i Marta Iron, The Country Revival Farmers, The Barroom Buddies Band, Dusty Roads, Casino 's Country Club, The Country CreeDance Band, Bad Monroe' s i InBlauk (Espanya).
 
També hi assistiran els professionals del ball country Adriano Castagnoli (Itàlia); David Villellas, Montse Chafino, Vanesa Barambio, Gabi & Paqui i The Country Rrevival Farmers (Espanya), i The Southern Gang, Texasval i Dominique Tirscht (França), que ensenyaran balls i coreografies noves als participants, i faran exhibicions de temes anteriors.
 
El festival inclou tallers, masterclass de dolços americans, workshops, un mercat artesanal i western, zones de ball, participació de Dj Country's, una zona infantil, un xou eqüestre, una carpa restaurant, bar amb música en viu, actuacions infantils, una zona Fan, un espai de photocall i concursos.
 
I American Cars
Una novetat d'aquest any és la celebració paral·lela del I American Cars els dos últims dies del festival, durant els quals es podran concentrar i exhibir al recinte els cotxes americans participants.
 
El festival country estarà obert de 10.00 a 02.00 hores excepte el diumenge, quan es preveu que el certamen tanqui les portes a les 21.00 hores.


Comentaris

envia el comentari