Catalunya Diari

Arribar als 500 participants, repte de la 7a Mollerussa Lan Party

Arribar als 500 participants, repte de la 7a Mollerussa Lan Party| Redacció - Fotografia: Mollerussa Lan Party

 

Mollerussa celebra del 2 al 5 d'octubre la setena edició de la Mollerussa Lan Party, un certament que obrirà les seves portes aquest dijous a les 17.00 hores i que romandrà obert fins el diumenge dia 5 a les 15.00 hores. L’horari d’obertura al públic serà de les 10.00 a 00.00 hores.

L'organització s'ha marcat un repte enguany: arribar als 500 participants. Entre els que ja s'han inscrit, una part importat venen de fora de Catalunya, de punts com Euskadi, Galícia, les Illes Canàries, l’Aragó, València, Lleó o Andalusia. Concretament d’Euskadi, ha explicat el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, s’ha inscrit una vintena de participants alguns dels quals pertanyen a l’organització de la Euskal Encouter, la party més important de l’Estat espanyol. També es desplaçaran a la cita un grup de la població gironina de Riudellots interessats en conèixer l’organització de la party de la capital del Pla d’Urgell. 
 
L’èxit de les darreres edicions la situen com a la primera party de Catalunya i la quarta a nivell de l’Estat espanyol. Segons Segarra, aquest èxit es veu reflectit en la presència a la trobada de les millors empreses del hadware informàtic a través de distribuïdores com Future Works o Traxtore, o, també, en el fet que firmes com la multinacional Riot Games, creadora de League of Legends (LOL), “s’hagi fixat en la party de Mollerussa” i patrocini el concurs amb riot points i material. En aquest sentit, el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, ha volgut referir-se també al bon posicionament de la trobada, el qual esdevé “un reclam per a les marques” i ha mencionat  com a exemple el cas de la firma Trivago, la qual ha volgut també associar-se amb la marca Mollerussa Lan Party. 
 
10.000 euros en premis
La 7a Mollerussa Lan Party repartirà, entre els participants als diferents concursos i tornejos programats, premis valorats en 10.000 euros, dels quals 4.500 són en metàl·lic, import que s’ha augmentat en aquesta edició, i la resta en material. Pel que fa als tornejos previstos, segons ha explicat un membre de l'associació Mollerussa Lan Party, Eduard Roca, n'hi haurà dos de nous, HeartStone i SplitSecond, els quals s’afegiran als de l’any passat (League of Legends, Counter Strike, Fifa 2015 i StarCraft 2). També es portarà a terme el torneig Fighting Ultimate Aliance (FUA) organitzat per l’associació Ragnarok de Mollerussa que també hi serà present un any més i que inclou tres campionats de jocs de lluita virtual cos a cos.
 
Respecte als tallers, els quals es realitzaran dissabte i estan oberts prèvia inscripció gratuïta a no participants a la party, se'n faran tres i tractaran sobre la 'Iniciació al món dels drones', l’'Overclocking pràctic' i la 'Programació de videojocs per a smartphones'.
 
La Mollerussa Lan Party està oberta a la participació de tothom, si bé els menors de 14 anys deuran estar acompanyats per un adult i els que tinguin entre 14 i 18 anys necessiten una autorització. La inscripció és de 25 euros si es fa de forma anticipada i de 30 si és a taquilla.


Comentaris

envia el comentari