Catalunya Diari

Arxiven la denúncia contra l'Ajuntament d'Alpicat per presumptes pagaments i contractes irregulars

Arxiven la denúncia contra l'Ajuntament d'Alpicat per presumptes pagaments i contractes irregulars| Text i fotografies: Laura Biela

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Lleida ha arxivat la denuncia presentada contra l'Ajuntament d'Alpicat, interposada per la regidora de l'oposició, Anna Griñó (PSC), per presumptes pagaments i contractacions irregulars. L'alcalde, Joan Gilart, s'ha mostrat molt satisfet amb la resolució.

Aquest divendres fa justament un any que la Guàrdia Civil escorcollava durant cinc hores el Consistori del municipi, enduent-se finalment una cinquantena d'expedients administratius. Després d'analitzar-ho tot, la investigació ha conclòs que "no hi ha cap indici delictiu en l'actuació municipal". Les imputacions que contemplava la denúncia eren per presumpta malversació de cabals públics i prevaricació.

L'alcalde d'Alpicat ha valorat molt positivament la sentència, deixant constància que amb aquests tipus d'actuacions "es danya la imatge de la localitat i dels treballadors municipals". En aquest sentit, ha lamentat que "s'hagi recorregut a la Justícia abans que al diàleg", assegurant que "les coses es poden arreglar parlant, ja que acudir als Jutjats sempre és l'últim recurs".


Comentaris

envia el comentari