Catalunya Diari

Arxiven la denúncia pel cartell fals del Carnaval de Solsona que convidava a "matar espanyols"

Arxiven la denúncia pel cartell fals del Carnaval de Solsona que convidava a "matar espanyols"| ACN - Fotografia: www.vilaweb.cat

El Jutjat de primera instància i instrucció únic de Solsona ha decidit arxivar la denúncia presentada per Manos Limpias contra els responsables d'un cartell del Carnaval de Solsona que es va difondre per Internet el mes de febrer de 2015, on es podia llegir 'Vine a matar espanyols en un ambient festiu, pacífic i familiar'.

La Fiscalia de Lleida en va demanar l'arxivament en considerar que no hi havia cap participació de l'Ajuntament ni de l'organització de la festa, ja que va transcendir que l'autor era un veí de Sitges de 56 anys.

Davant de la decisió del jutjat de Solsona d'acceptar l'arxivament del cas, l'Ajuntament de la capital del Solsonès ha anunciat que presentarà un recurs de reforma davant de les instàncies judicials per demanar que no s'arxivi la causa. Fonts del consistori han explicat que consideren que el cas s'ha d'investigar més a fons i l'autor del cartell n'ha d'assumir les conseqüències.


Comentaris

envia el comentari