Catalunya Diari

Assaig obert d''Algo de mí, algo de ti', de la companyia mexicana Carretera 45 Teatro, a Tàrrega

Assaig obert d''Algo de mí, algo de ti', de la companyia mexicana Carretera 45 Teatro, a Tàrrega| Redacció - Fotografia: FiraTàrrega

 

La Plaça Sant Antoni de Tàrrega acull aquest dijous, dia 11 d'agost, a partir de les 20.00 hores, l'assaig obert de 'Algo de mí, algo de ti', l'espectacle que presenta la companyia mexicana Carretera 45 Teatro dins del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega 2016, que fomenta la creativitat escènica i la producció d'espectacles de carrer i en espais no convencionals.

El reconegut dramaturg i director mexicà Antonio Zúñiga ens proposa una peça participativa i testimonial que parteix de la vida de les persones de la ciutat, en aquest cas de Tàrrega.
 
30 parelles són convidades a compartir el seu testimoni convivencial, la seva relació i la seva vida en comú. Una experiència que, partint de la dimensió privada, es projecta cap al conjunt de persones que integren la comunitat. Una celebració de la subjectivitat, de la quotidianitat, que pren forma de cerimònia. Un exercici que ens interpel·la com a individus per ajudar-nos a superar la individualitat i l'individualisme que caracteritza la societat contemporània.


Comentaris

envia el comentari