Catalunya Diari

Assaig obert de 'El Diván de la peluquera', de la companyia Sienta la cabeza, a Tàrrega

Assaig obert de 'El Diván de la peluquera', de la companyia Sienta la cabeza, a Tàrrega| Redacció - Fotografia: FiraTàrrega

 

La companyia Sienta la cabeza realitzarà el proper dijous, dia 7 de juliol, l'assaig obert de 'El Diván de la peluquera', que es presenta dins del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega 2016, un espai que fomenta la creativitat escènica i la producció d'espectacles de carrer i en espais no convencionals.

Des de la intimitat i la complicitat d'una perruqueria, els espectadors són portats a una experiència simbòlica i única, en un ambient acollidor. A través del massatge silenciós i lleugerament opressiu sobre el seu cap, són convidats a compartir alguna vivència opressora. Un projecte testimonial que va de l'àmbit personal a l'universal i que, passant per la sublimació i la transformació estètica mitjançant la màgia del ruló, convida a foragitar les pors individuals.
 
Els voluntaris es convertiran, en la darrera fase d'aquest projecte, en protagonistes d'un passi de models, amb jurat i cerimònia de lliurament de premis inclosos. Espectacle presentat en col·laboració amb Escena Poblenou.
 
L'actuació tindrà lloc aquest dijous, dia 7 de juliol, a les 19.00 hores, a la Plaça de Sant Antoni, de Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari