Catalunya Diari

Assaig obert de 'Massager', de la companyia CCOT. Visual Theater Company, dijous a Tàrrega

Assaig obert de 'Massager', de la companyia CCOT. Visual Theater Company, dijous a Tàrrega| Redacció - Fotografia: FiraTàrrega

 

La companyia coreana CCOT. Visual Theater Company oferirà el proper dijous, dia 25 d'agost, 'Massager', el darrer assaig obert de FiraTàrrega 2016, dins del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega 2016, que fomenta la creativitat escènica i la producció d'espectacles de carrer i en espais no convencionals. La representació es durà a terme dijous a les 19.00 hores, a la Plaça Europa de Tàrrega.

Tots som estrangers, forasters, immigrants i sovint refugiats. I som fràgils i vulnerables i, des d'aquest punt de vista, tots som humans en la mateixa mesura. Lee Cheol-Sung, director de CCOT, ens ofereix l'oportunitat de retrobar-nos mitjançant el cos com a persones humanes. En aquesta proposta, un massatgista asiàtic munta la paradeta al carrer i comença les seves pràctiques... Els cossos, exposats l'un al costat de l'altre, faran l'efecte d'una instal·lació humana peculiar. Un treball provocatiu que aprofundeix en la diversitat i que implicarà el públic familiar en l'espectacle mitjançant la participació en un taller de massatges durant la fase de residència de la companyia.
 
Aquesta performance adreçada a públic familiar ha comptat amb la participació de 10 persones en un taller de massatges durant la fase de residència del Programa de Suport a la Creació.


Comentaris

envia el comentari