Catalunya Diari

Augment significatiu de les temperatures fins diumenge

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat manté l’Avís de Situació de Risc per Calor per aquest dissabte i l’allarga a diumenge en base a les darreres previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, que informen d’un augment de les temperatures a partir del migdia, sobretot a les comarques de Lleida.


Aquest dissabte i diumenge, entre les 14.00 i les 20.00 hores, les temperatures màximes d’algunes comarques poden ser superiors a les habituals en aquestes dates. La previsió indica que les comarques més afectades per aquet augment significatiu de les temperatures seran: Noguera, Segrià, Urgell, Pla d’Urgell i Garrigues.
 
Per aquest motiu, la DGPC ha recomanat als municipis que reforcin les mesures de prevenció pel que fa al risc d’incendi forestal i a la protecció dels elements més vulnerables (gent gran, nadons, malats crònics). De la mateixa manera la DGPC recomana a la ciutadania que s’informi de com fer front a aquest augment significatiu de les temperatures. Per fer-ho, poden consultar els consells d’autoprotecció.


Comentaris

envia el comentari