Catalunya Diari

Augmenta el preu de les multes de zona blava a la Seu

Augmenta el preu de les multes de zona blava a la Seu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 En aquest sentit cal remarcar que els canvis més importants que comportaran aquest nou plec de condicions són el manteniment del nombre de places de pagament, la congelació del preu de l'estacionament i la diferenciació de zones i horaris.
 
Pel que fa a les sancions, se n'augmenta l'import per tal d'igualar-les al preu que es ve cobrant a la majoria de municipis de Catalunya. A partir d'ara, els usuaris també tindran la possibilitat d'anul·lar una multa quan no s'hagi posat el tiquet al vehicle estacionat. 
 
També hi haurà un reordenament de les places a l'avinguda Garriga i Massó. Amb aquest canvi es vol aconseguir una major disponibilitat de places d'aparcament i una millor mobilitat a l'eix comercial de la ciutat.
 
Al respecte d'aquestes noves condicions sobre la zona blava, el primer tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de la Seu, Jesús Fierro, ha explicat que "part dels canvis venen motivats per les conclusions de l'estudi d'hàbits de consum que ens indicaven que calia millorar la mobilitat i l'estacionament en la de l'eix comercial". Alhora, Fierro també ha indicat que aquests canvis pretenen adaptar l'estacionament i circulació de vehicles al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.  


Comentaris

envia el comentari