Catalunya Diari

Augmenten les actuacions de la Guàrdia Civil contra el contraban de tabac i de divises a l'Alt Urgell

Augmenten les actuacions de la Guàrdia Civil contra el contraban de tabac i de divises a l'Alt Urgell| Text i fotos: ACN

 

La comandància de la Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell ha comissat durant el primer semestre d'aquest any un total de 149.844 paquets de tabac de contraban, xifra que representa el 76,3% dels 198.408 paquets intervinguts durant tot l'any 2015. 

Pel que fa a diners intervinguts en aplicació de la normativa vigent en matèria de prevenció del blanqueig de capitals, en els sis primers mesos del 2016 la Guàrdia Civil de la Seu ha comissat 1.411.697 euros, quantitat que suposa el 93% del total comissat durant tot l'any passat.
 
Les dades les ha donades a conèixer la subdelegada del govern de l'Estat a Lleida, Inma Manso, després de reunir-se aquest dilluns amb els responsables de la comandància de la Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell.
 
En el decurs de la reunió, també s'han tractat altres qüestions relacionades amb les competències de control fronterer de la Guàrdia Civil, del Grup de Rescat i Intervenció de Muntanya (GREIM), així com les actuacions dutes a terme en matèria de sanitat i medi ambient. En aquest sentit, la comandància de la Seu d’Urgell ha dut a terme 205 actuacions en aquest primer semestre de l'any en aplicació de les normatives sobre residus, abocaments i actuacions en matèria de pesca.


Comentaris

envia el comentari