Catalunya Diari

Autotrac Mollerussa tindrà enguany 42 expositors

Autotrac Mollerussa tindrà enguany 42 expositors| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

Mollerussa acollirà aquest cap de setmana la 27a edició del saló Autotrac, un certamen que comptarà amb 42 expositors dels quals 17 corresponen al sector de la Maquinària Agrícola i Industrial, 19 a Automoció, 2 a cases de furgonetes, 1 a de caravanes i 3 a serveis i d’altres. La superfície total ocupada serà de 20.000 metres quadrats, distribuïts entre el Recinte Exterior i els Pavellons Firals, els quals es troben ocupats al 100%.

Passada la Fira de Sant Josep, el Recinte Firal de la capital del Pla d’Urgell acull ara Autotrac, la primera de les dues cites que l’ens firal organitza al llarg de l’any i que estan adreçades al sector d’ocasió tant de maquinària agrícola i industrial com al dels automòbils. A més esdevenen convocatòries úniques i singulars per les oportunitats que s’exposen en material de segona mà i l’escàs número de convocatòries d’aquest tipus, sobretot pel que fa al sector de la maquinària.

El president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, juntament amb el director de l’ens firal, Poldo Segarra, han presentat aquest dimarts l'edició d'enguany. Solsona s’ha referit a la capacitat d’aquest certamen “d’adaptar-se a la demanda i en el temps” i ha dit que les expectatives són bones. L’alcalde ha mostrat la seva confiança en poder mantenir el volum de negoci de l’any passat, el qual va ser, pel que fa al sector d’automoció, de 118 vendes per un import superior als 1,1 milions d’euros.

El saló estarà obert de les 10.00 a les 20.00 hores i l'entrada serà gratuïta. Pel que fa a l’acte d’inauguració oficial es farà divendres a les 18.00 hores i anirà a càrrec del secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Pere Torres.

Per la seva part, el director de Fira de Mollerussa s’ha referit a l’ampliació del servei de Wifi per a tots els expositors del Recinte Firal, inclosos els de la zona exterior; així com el sistema de control d’aforament dins els Pavellons amb el nou dispositiu instal·lat per la passada Fira de Sant Josep, i els serveis de bar habilitats dins els Pavellons i al Recinte Exterior.

Més de 400 cotxes de segona mà
L’Autotrac esdevé el marc idoni per a tots aquells interessats en comprar un automòbil d’ocasió tant pel parc expositiu, amb més de 400 cotxes, com per les oportunitats i àmplia gamma de preus. Segarra ha recordat també l’espai de Low Cost amb vehicles amb un preu de fins a 3.000 euros així com el sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc del certamen, import que està patrocinat per l’ens firal i els mateixos expositors d’automoció i que té com a objectiu incentivar les vendes.

Pel que fa al nombre de les firmes participants, el director ha explicat que és similar al de l’any passat i ha al·ludit a una rotació d’expositors, amb presència enguany per exemple del sector de caravanes i no de camions com a les darreres edicions.

D’altra banda, Segarra ha lamentat que no sigui possible que hi hagi, com ja era habitual en aquesta fira, el servei de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV), la qual cosa es deu, segons ha explicat, a la nova normativa tant pel que fa a nivell tècnic com per Prevenció de Riscos Laborals dels treballadors.Comentaris

envia el comentari