Catalunya Diari

Èxit de Lo Balconet de Can Colapi, festival de cultura alternativa a Tàrrega, el qual aplega 2.000 espectadors

Èxit de Lo Balconet de Can Colapi, festival de cultura alternativa a Tàrrega, el qual aplega 2.000 espectadors| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 Concerts de bandes independents, cinema d’autor, arts escèniques i un carnaval d’estiu han bastit la programació. El festival s’ha completat amb sopars a la fresca i tastos de cervesa artesana. Els seus responsables ja han anunciat la continuïtat de Lo Balconet per a l’any vinent mantenint l’entrada gratuïta. El pressupost d’enguany s’ha situat en 8.500 euros, amb ajuts de la Regidoria de Cultura.
 
El dijous 7 s’obrí el programa amb un doble concert de la mà de Mauresca (grup occità de reggae originari de Montpeller) i La Bundu Band (conjunt que barreja folk i electrònica). Prosseguí el divendres 8 amb la projecció del curtmetratge 1H92 del targarí Marc Andreu, el film interactiu La belle verte i un concert de rock amb The Inner Fogs. El carnaval d’estiu centrat en la iconografia del Far West prengué el relleu el dissabte 9. Lo Balconet es tancà el diumenge 10 amb la peça teatral Spoiler de la companyia targarina Fuga de Neurones, inspirada en el món del cinema. El grup, format aquest any, escenificà el muntatge per segona vegada després de l’estrena al Bar Kirikú el passat juny. El colofó el posà l’Orquestra Fireluche i els seus instruments de joguina reciclats.


Comentaris

envia el comentari