Catalunya Diari

Èxit de participació al Carnestoltes de Tàrrega 2013

Èxit de participació al Carnestoltes de Tà rrega 2013| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rregaEl sopar al Club Natació també va ser un èxit de participació i organització amb 750 comensals que van poder gaudir també dels espectacles musicals de les comparses. La festa que va tenir lloc al mercat municipal, amb l’entrega de premis, també va registrar un elevat nombre de persones que van omplir tot el recinte fins altes hores de la matinada.

Com a novetat d’aquest any, l’enterrament de la sardina es va celebrar el diumenge a la tarda amb un ball de màscares al Mercat Municipal aprofitant les sessions de ball que organitza la regidoria de Cultura. Allà es va llegir el testament del Rei Carnestoltes, que finalment no podrà optar a ser rei de la futura Catalunya Indepedent ja que va morir a la llera del reguer enverinat i assassinat després de viure una nit no apta per a cardíacs.

Cal recordar que dijous gras es va celebrar el sopar amb el Centre Cultural amb més de 120 comensals. Divendres a la tarda, al Carnaval Infantil hi van assistir més de 700 nens disfressats, al Ball de l’Excita unes 400 persones van gaudir de l’espectacle ofert pel Patge Katxam i la Fulana i el Comerç-toltes va comptar amb una bona participació dels botiguers al concurs de disfresses de comerços.

Una altra de les novetats d’enguany va ser el concurs d’Instagram #carnavaltarrega que ha comptat amb més de 110 fotografies publicades i en les pròxims dies es farà públic el veredicte del jurat.Comentaris

envia el comentari