Catalunya Diari

Èxit de participació de les pedalades en 'burricleta' a la Seu

Èxit de participació de les pedalades en 'burricleta' a la Seu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Un total de 55 persones de totes les edats, a través de cinc sortides diferents, han provat durant la jornada de dissabte aquest nou mitjà de transport més sostenible com és la 'burricleta'. Els participants han gaudit d'aquestes passejades de prop d'una hora, dirigides per un monitor del Centre Burricleta Alt Urgell-Cerdanya de la Seu.

L'organització d'aquestes sortides en 'burricleta' han anat a càrrec de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, amb la col·laboració del Centre Burricleta Alt Urgell-Cerdanya. L'activitat, gratuïta i dirigida a totes les franges d'edat, ha volgut recollir l'esperit de la campanya que enguany té com a lema 'Mou-te en la direcció correcta' que proposa a la ciutadania en general cercar noves formes de mobilitat per tal d'allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular i anar cap un transport més sostenible.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell aposta per fomentar l'ús de la bicicleta com a mitjà habitual de transport per moure's per la ciutat, tal i com s'ha fet palès en les diverses actuacions recollides en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible aprovat el passat mes de juny. Des de l'Ajuntament urgellenc es vol subratllar la importància de portar a terme accions que conscienciïn a la població sobre un canvi d’hàbits pel que fa als desplaçaments, fent servir un transport més sostenible com és la bicicleta. Amb aquest objectiu la Seu d’Urgell s’ha adherit a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012.


Comentaris

envia el comentari