Catalunya Diari

Èxit rotun de participants a la Fira de Màgia al Carrer de Montgai

Èxit rotun de participants a la Fira de Mà gia al Carrer de Montgai| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Montgai

Montgai ha tancat aquest diumenge la sisena edició de la Fira de la Màgia de Carrer, Montgai Màgic, després de rebre milers de visitants durant tot el cap de setmana. Els diversos carrers de la població s’han omplert de gom a gom d’aficionats al món de la màgia i a l’il·lusionisme, sobretot famílies amb nens petits, que han quedat admirats amb les actuacions que han ofert el mig centenar de mags participants.

L’alcalde de la localitat, Jaume Gilabert, ha fet una valoració “molt positiva” d’aquesta sisena edició i ha remarcat que "l'organització es planteja de cara a futures edicions obrir-se al col·lectiu de la gent gran, oferint activitats de màgia als casals i les residències, entre d'altres". Gilabert també ha recordat que la filosofia de Montgai Màgic des dels seus inicis ha estat arribar a col·lectius desfavorits com podrien ser les persones amb dificultats especials. A més, alguns espectacles compten amb traductors d'intèrprets de signes.

Per la seva part, el director artístic del certamen, Xavier Pérez, ha qualificat la sisena edició de Montgai Màgic "d'èxit rotund" tant pel públic com pels mags amateurs i semiprofessionals, que per ells Montgai és un punt de referència i de trobada.

D’altra banda, el certamen també ha comptat amb la participació d’una quarantena de parades de productes artesanals. La majoria dels expositors s’han mostrat satisfets amb el resultat obtingut i han assegurat que tornaran l’any vinent.

Agraïment a col·laboradors i patrocinadors
L’alcalde de Montgai va voler fer un petit reconeixement als organitzadors i als patrocinadors del certamen ja que “sense ells seria impossible que una població com Montgai, de 500 habitants, organitzés una fira d’aquestes característiques". S’ha de recordar que el certamen compta amb la col·laboració voluntària d’una quarantena de veïns de la població i la majoria d’empreses locals actuen de patrocinadores.

La Fira de la Màgia de Montgai està organitzada per l’Ajuntament, l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL) i compta amb de la Diputació de Lleida i la Federació ALLEM.


Comentaris

envia el comentari