Catalunya Diari

"Èxit rotund" de la 4a edició del festival Cua d'Estiu de Fondarella

"Èxit rotund" de la 4a edició del festival Cua d'Estiu de Fondarella| Redacció - Fotografia: Cua d'Estiu

 

Un "èxit rotund". Amb aquestes paraules qualifica l'organització del festival Cua d'Estiu d'espectacles de petit format la IV edició, que va finalitzar aquest cap de setmana a Fondarella amb les actuacions del Col·lectiu Free't i el grup Morena, que ha obtingut el premi del públic per votació popular.


 Amb un promig de 150 persones per espectacle, s'ha assolit un volum de públic d'unes 2.000 persones. El festival, que ha reunit deu actuacions en quatre espais íntims de la localitat de Fondarella, a banda d'exposicions i activitats paral·leles, ha presentat enguany teatre, música, circ i noves tendències artístiques de companyies del territori.
 
"Aquesta és la marca de la Cua d'Estiu, expliquen els organitzadors. Un festival que serveixi de plataforma per promocionar les companyies de les Terres de Lleida que estan triomfant a l'estranger i aquí de vegades tot just coneixem. Volem mostrar noves tendències, moviments avantguardistes made in Lleida".

 
L'organització agraeix a l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida el seu suport
per fer possible que Fondarella sigui un aparador del talent artístic lleidatà, on "cada vegada hi ha més públic provinent d'arreu de les terres de Lleida"
 
El festival té clar que l'any vinent creixerà amb una oferta lúdica per als diumenges al matí, amb el Vermut de la Cua que inclourà actuacions i performances d'artistes i companyies del territori.
 
Festival de referència al Pla d'Urgell
El cicle Cua d'Estiu, promogut per la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja, amb el suport de l'Ajuntament de Fondarella i la Diputació de Lleida; es va estrenar el setembre de 2012 en aquesta mateixa localitat. L'objectiu de la Cua d'Estiu és dotar d'una iniciativa cultural que vinculi cultura i patrimoni i que contribueixi a dinamitzar el Pla d'Urgell.


Comentaris

envia el comentari