Catalunya Diari

Baixa el perill d’incendi per la previsió de pluges aquest dimarts a la tarda

Baixa el perill d’incendi per la previsió de pluges aquest dimarts a la tarda| Text i fotos: ACN

 

La previsió de pluges i tempestes per a la tarda d’aquest dimarts i un descens moderat de les temperatures màximes fan que aquest dimarts el perill d’incendi forestal sigui menor que en els darrers dies. El mapa de predicció elaborat pel Departament d’Agricultura corresponent a aquest dimarts presenta pocs punts del territori on el perill es considera “molt alt”, en comparació a la situació del cap de setmana passat i d’aquest dilluns. 

El risc que es considera molt elevat es concentra aquest dimarts en punts concrets de 7 comarques (Alt Empordà, Baix Empordà, Alt Camp, Baix Camp, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta).
 
La predicció del Servei Meteorològic de Catalunya és que a partir del migdia d’aquest dimarts hi hagi xàfecs al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est. Al llarg de la tarda es preveu que les pluges s'estendran a altres punts del país. Al final del dia les precipitacions es restringiran, sobretot al litoral i prelitoral. 
 
Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada, localment fortes, acompanyades de tempesta i no es descarta de calamarsa. Les quantitats acumulades seran entre minses i poc abundants, si bé podran ser localment abundants, i molt abundants a punts de l'interior


Comentaris

envia el comentari