Catalunya Diari

Balaguer acull dissabte la primera Trobada de Hip-Hop de Ponent

Balaguer acull dissabte la primera Trobada de Hip-Hop de Ponent| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 La directora del Club de Gimnàstica Rítmica Balaguer, Judit Martí, ha explicat que han decidit impulsar aquesta trobada per la manca de cites d’aquestes característiques a Lleida, en les que es pugui mostrar la feina que es fa al llarg de l’any a les aules. A banda, ha destacat la creixent acceptació que aquesta dansa té entre els joves: “per a ells és una bona alternativa per seguir fent activitat física, amb ritmes i música adequats a la seva edat”. Entre les tres escoles, a Balaguer, hi ha una trentena de nois i noies que practiquen el hip-hop.
 
Per la seva banda, el director de l’Aula Municipal de Dansa, Albert Bonet, també ha ressaltat que “cal donar una empenta a la feina que s’està fent a les aules”. “Sovint només es parla de dansa clàssica o contemporània, quan hi ha molts altres gèneres que, sobretot, atreuen els joves”, ha afegit.
 
Finalment, el regidor de Cultura i Festes, Miquel Aige, ha dit que aquesta trobada, a la qual espera donar-hi continuïtat, permetrà complementar l’oferta cultural de la ciutat, especialment, la dirigida als joves.
 
L’actuació de les escoles de dansa es completarà amb l’espectacle de la companyia professional Brodas, de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari