Catalunya Diari

Balaguer adequa la canalització del Segre després de l’avinguda de fa dues setmanes

Balaguer adequa la canalització del Segre després de l’avinguda de fa dues setmanes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

L’Ajuntament de Balaguer ha iniciat aquest dimarts els treballs per arreglar les zones de la canalització del riu Segre malmeses després de l’avinguda d’aigua de fa dues setmanes. En concret, personal de la brigada d’Obres i Serveis ha començat a treballar en la zona compresa entre el Parc de la Transsegre i el pont de Sant Miquel, per tal de tenir-ho en condicions de cara a la celebració de la Transsegre, els propers 12, 13 i 14 de juliol. 

L’aigua es va endur la sorra i grava que cobria els camins i la placeta que hi ha a la canalització, així com mobiliari urbà i elements del sistema de reg. Així ho ha indicat el regidor d’Obres i Serveis, Miquel Vendrell, que ha explicat que, "a banda de reposar aquests elements, es tornarà a aixecar l’estàtua de la Transsegre, que a causa de la riuada va quedar parcialment enfonsada". De fet, les feines de neteja van començar ja la setmana passada, un cop va baixar el nivell de l’aigua, deixant totalment lliure la zona enjardinada de la canalització. 
 
Aquest dimarts al matí s’ha tapat amb grava els sots causat per l’aigua i, posteriorment, s’ha recobert el camí i la placeta amb sorra compacta. Les feines de restauració continuaran els propers dies entre el Pont Nou i el de la Variant. 


Comentaris

envia el comentari