Catalunya Diari

Balaguer arranja dos camins rurals amb àrids reciclats

Balaguer arranja dos camins rurals amb àrids reciclats| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

L’Ajuntament de Balaguer ha arranjat recentment dos camins rurals amb àrids reciclats. Concretament, el que condueix fins al dipòsit d’aigua de boca del Secà i el de l’abocador controlat de runes que gestiona el Consell Comarcal de la Noguera. L’adequació ha consistit en el cobriment dels sots i l’anivellament del terreny. 

El cobriment dels clots s’ha fet amb material reciclat procedent de residus de la construcció, que després, de ser triturat i garbellat, ha estat aprofitat com a àrid en la millora d’aquests camins, que donen accés a dos equipaments públics. 
 
Aquest no és el primer cop que el consistori balaguerí usa àrids reciclats en obres i actuacions de millora. Aquest material també s’ha fet servir per cobrir el sòl del pàrquing habilitat davant la residència Comtes d’Urgell. Al respecte el regidor d’Obres i Serveis, Miquel Vendrell, ha destacat és important que l’administració promogui el reciclatge i reutilització de residus en tots els camps, també en la construcció. Un material -ha dit- que, d’altra banda, és perfectament apte i de qualitat per reparar camins i per a la millora de terrenys, entre altres usos. 


Comentaris

envia el comentari