Catalunya Diari

Balaguer celebra dissabte per novè any consecutiu el Campionat Territorial de Bàsquet de l’ACELL

Balaguer celebra dissabte per novè any consecutiu el Campionat Territorial de Bàsquet de l’ACELL| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

Uns 175 esportistes amb discapacitat intel·lectual participaran aquest dissabte a Balaguer en el XXIV Campionat Territorial de Bàsquet de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL). En total, hi prendran part onze clubs: Acudam de Mollerussa, Llar Sant Josep de Lleida, Alba de Tàrrega, Aspros de Lleida, Sant Joan de Déu d’Almacelles, l’Estel de Balaguer, Salvador Seguí de Lleida, Talma de Juneda, Asvolcall-Down Lleida, Força Lleida Aspros i Special Olympics d’Andorra.

El campionat, que per novè any consecutiu es celebra a Balaguer, es dividirà en dues categories: una competició amb reglament Fiba i una altra de proves individuals i adaptades. Així mateix, dins de cadascuna hi haurà tres nivells, adaptats a les capacitats dels participants.
 
L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha felicitat els organitzadors i l’associació L’Estel per tirar endavant aquesta activitat, que “vincula esport, col·laboració i integració”. Així mateix, ha lloat el treball i voluntat dels esportistes per millorar dia a dia, “una feina que dóna els seus fruits en competicions com els Special Olympics, amb molt bons resultats per als atletes de la demarcació”. Finalment, ha demanat als ciutadans i ciutadanes de Balaguer que dissabte s’acostin fins al pavelló d’Inpacsa per animar els atletes.


Comentaris

envia el comentari