Catalunya Diari

Balaguer construirà un nou centre sociosanitari

Balaguer construirà un nou centre sociosanitari| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’alcalde ha destacat que "avui s’ha materialitzat un gran avenç, que suposarà millorar la qualitat de vida dels pacients i residents de l’hospital Jaume d’Urgell". Aquest nou centre implicarà el trasllat de les instal·lacions ubicades a l’antic parador de Balaguer. "Els usuaris del centre disposaran d’un equipament modern i de referència, que permetrà a la ciutat assolir la Q de qualitat també en l’àmbit dels serveis assistencials", ha afirmat.
 
La cessió dels terrenys es fa per un període de 35 anys, transcorregut aquest temps, el solar, de 3.900 metres quadrats, i l’edifici retornaran a l’ajuntament. El nou centre sociosanitari concertat s’edificarà en els terrenys de l’empresa PRB, annexa a Inpacsa, i tocant al carrer Urgell. 
 
Per la seva banda, Alonso s’ha mostrat molt satisfet per l’acord signat amb l’ajuntament i ha destacat que "el nou centre també beneficiarà a tots els ciutadans de Balaguer". Així mateix, ha avançat que les instal·lacions tindran capacitat per a 120 llits, amb la possibilitat d’ampliar-les per a 40 més.  
 
Per últim, l’alcalde ha subratllat que "el procés s’ha fet amb molta celeritat", tot afegint que "aquest és l’estil que entenem d’administració més propera als ciutadans".  


Comentaris

envia el comentari