Catalunya Diari

Balaguer delega les sancions de trànsit a la Diputació de Lleida

Balaguer delega les sancions de trànsit a la Diputació de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

L’Ajuntament de Balaguer s’ha convertit en el primer consistori que ha delegat la gestió de les sancions de trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària del municipi a l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals (OAGRTL) de la Diputació de Lleida.

Aquesta delegació es posarà en marxa gràcies al conveni que han signat aquest dimarts el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, acte al qual també ha assistit el director de l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, Xavier Monné.
 
El servei de gestió de multes de l’OAGRTL fa que els ajuntaments no hagin de disposar d’una infraestructura per gestionar aquestes sancions i alhora guanyen en agilitat en la tramitació aprofitant els mitjans telemàtics i la dotació dels agents de la Guàrdia Urbana amb una PDA que permet informatitzar tot el procés. Balaguer s’incorpora a aquest servei en fase de prova pilot per tal d’examinar els procediments i establir les rutines organitzatives que s’aplicaran de forma definitiva en una segona fase.
 
Està previst que durant el segon semestre d’aquest any es comencin a incorporar la resta de municipis interessats, la majoria dels quals són capitals de comarca.


Comentaris

envia el comentari