Catalunya Diari

Balaguer entrega les claus de dotze pisos de la promoció de la Reguereta

Balaguer entrega les claus de dotze pisos de la promoció de la Reguereta| Redacció - Fotografia: Ajuntament de BalaguerLa directora dels serveis territorials de Territori i Sostenibilitat a Lleida, Dolors Tella; el subdirector general de Promoció de l’Habitatge Protegit, Antoni Teignier; l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, i la regidora de Serveis a les Persones, Rosana Montané, han donat les claus als primers inquilins d’aquest l’edifici.

L’entrega de claus s’ha fet després que s’executés la connexió de les aigües brutes de l’edifici a la xarxa de clavegueram municipal, obra pendents des que es va construir l’edifici, fa més de dos anys. Així mateix, l’alcalde ha avançat als adjudicataris que properament començaran les obres de millora urbana de l’entorn de l’edifici, on hi ha l’antic safareig de la Reguereta.

La promoció de la Reguereta consta de 22 habitatges d’entre 38,7 i 53,89 metres quadrats, amb preus que oscil·len entre els 102,86 i els 143,24 euros mensuals. Els pisos són d’una o dues habitacions. Pel que fa als deu habitatges restants, l’ajuntament i l’Agència de l’Habitatge obriran passat festes un nou procés d’adjudicació. Roigé ha avançat que es mantindran els criteris de la primera convocatòria: donar prioritat a persones menors de 36 anys i majors de 65.


Comentaris

envia el comentari