Catalunya Diari

Balaguer es bolca amb la Marató de TV3

Balaguer es bolca amb la Marató de TV3| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 Tot i que el dia que es faran més activitats serà diumenge, algunes entitats treballen des de fa dies per recaptar fons. En aquest sentit, cal destacar la proposta coordinada per l’associació Dones d’Almatà, el Centre Esplai Santa Maria i l’Associació Africana de la Noguera, consistent en penjar per un euro un estel personalitzat als arbres del Passeig de l’Estació. Només amb un cap de setmana es va aconseguir decorar la meitat dels arbres del Passeig, i la previsió és que, aquest cap de setmana, s’acabi d’omplir la resta. 
 
Una de les novetats d’aquest any és el Concert Solidari Jove, que es farà el dissabte, 15 de desembre, al pavelló Molí de l’Esquerrà, en el que hi actuaran Hot Numbers, 7D Rock i Dj Oriol Garcia. El regidor de Cultura, Miquel Aige, ha agraït la gran implicació de les entitats de la ciutat, que "s’han mobilitzat un any més aportant idees i propostes per recaptar fons per la Marató". En aquest sentit, ha destacat la participació, per primer cop, de les associacions africana i musulmana, a banda d’altres entitats culturals, esportives i de lleure, així com ampes i centres educatius. 
 
Per la seva banda, l’alcalde, Josep Maria Roigé, ha afirmat que "tornem a demostrar que el teixit associatiu de Balaguer és molt ric". "D’entrada, sense tenir en compte el volum de recaptació, ja ens hem superat pel que fa a entitats col·laboradores i a la quantitat, varietat i originalitat de les activitats programades per la Marató", ha ressaltat. Finalment, ha animat a tots els ciutadans a sumar-se a alguna de les activitats.


Comentaris

envia el comentari