Catalunya Diari

Balaguer forma 260 persones amb el projecte Treball als Barris

Balaguer forma 260 persones amb el projecte Treball als Barris| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 Durant l’acte, la regidora de Serveis a les Persones, Rosana Montané, ha agraït a tots els participants l’interès mostrat per millorar la seva formació. "Són temps difícils, en els que és prioritari tenir una formació qualificada per accedir a qualsevol lloc de treball", ha explicat. Així mateix, ha lloat la "bona feina" feta pels docents i responsables d’aquests tres programes.
 
Per la seva banda, el director dels serveis territorials d’Empresa i Ocupació a Lleida, Octavi Miarnau, ha afegit que des de l’administració no es pot crear ocupació, però sí que "podem contribuir a millorar la formació dels nostres ciutadans per tal que tinguin més possibilitats de trobar feina".
 
A través d’aquests programes, s’ha ofert cursos d’auxiliar d’assistència social, cuina, atenció a les persones, perruqueria i estètica, comerç i mecànica, una formació que consta d’una part teòrica i de pràctiques en empreses de la ciutat. D’altra banda, Montané ha destacat que unes 50 persones han trobat feina mentre participaven en algun d’aquests cursos, la qual cosa, ha reiterat, "demostra que millorant o ampliant la formació augmenten les possibilitats de trobar feina". Així mateix, s’ha contactat amb un centenar d’empreses oferint-los els currículums dels alumnes que han participat en els cursets.  


Comentaris

envia el comentari