Catalunya Diari

Balaguer inicia dijous el seu Parc de Nadal

Balaguer inicia dijous el seu Parc de Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 El regidor de Cultura i Ensenyament, Miquel Aige, ha explicat que, a banda de poder gaudir de les atraccions i jocs del parc, cada dia hi haurà tallers d’arts plàstiques, com ara de papiroflèxia o de titelles; d’alimentació saludable, emmarcats en el programa Thao, i contacontes. "Volem donar una vessant pedagògica al Parc de Nadal, per tal que, a banda de passar-s’ho bé, els petits puguin aprendre a menjar bé, a navegar per internet d’una forma segura i a estimular la seva imaginació amb els tallers de manualitats", ha explicat.
 
L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades instal·larà un estand on els infants a partir de 5 anys podran aprendre, tot jugant, què són les  dades personals, com construir contrasenyes segures i què han de fer a la xarxa per navegar de manera segura i responsable. Paral·lelament, al Teatre Municipal es faran projeccions de cinema infantil, durant aquests dies es podran veure les pel·lícules 'Brave' i 'Asterix i Obèlix al servei de Sa Majestat'.
 
Concerts de Nadal 
Aige també ha destacat l’oferta musical d’aquestes festes. El proper 26 de desembre, a les 20.00 hores, l’Orfeó Balaguerí farà el seu tradicional concert de Nadal al Teatre Municipal; l’1 de gener, a les 18.00 hores, es farà el Concert Nines Solidàries per recaptar fons per Creu Roja, i el 6 de gener, a les 19.00 hores, es farà el Concert de Reis a càrrec de la Cobla Sant Jordi, acompanyats de Carme Canela.


Comentaris

envia el comentari