Catalunya Diari

Balaguer obrirà la piscina coberta el 9 de setembre

Balaguer obrirà la piscina coberta el 9 de setembre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

Tècnics municipals estan treballant a contrarellotge per deixar llesta la piscina coberta municipal per l’inici de la temporada, el proper 9 de setembre. Tot i els desperfectes causats per la tempesta del passat 16 d’agost, que va obligar a acabar abans la temporada d’estiu (el complex del poliesportiu fa les dues funcions), els treballs avancen a bon ritme. 

Entre altres danys, l’aiguat, que va inundar completament la sala de bombes, ha obligat a canviar aquesta maquinària, així com diversos quadres de llum i aparells de dosificació i control de productes desinfectants. Com a conseqüència, es va haver d’avançar el tancament de la piscina d’estiu, la temporada de la qual s’acaba a finals d’agost, per poder arreglar els desperfectes i posar-la a punt per l’inici de la campanya d’hivern, coincidint amb el nou curs escolar. 
 
D’altra banda, la pluja també va afectar les instal·lacions de les piscines del Secà, en concret la bomba de la piscina petita. Amb tot, no han estat tan greus i es mantindran obertes fins el proper 8 de setembre, quan s’acaba la temporada d’estiu. Tot i els greus desperfectes, la reparació o substitució de la maquinària queda cobert per l’assegurança, per la qual cosa no suposarà cap cost important per les arques municipals. 
 
D’altra banda, aprofitant aquesta aturada, també s’està substituint l’enrajolat dels vestidors de la piscina del poliesportiu, molt deteriorat i que, en els últims temps, havia estat una de les principals demandes dels usuaris del complex. 


Comentaris

envia el comentari