Catalunya Diari

Balaguer posa a punt les instal·lacions esportives per a la nova temporada

Balaguer posa a punt les instal·lacions esportives per a la nova temporada| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

L’Ajuntament de Balaguer ha aprofitat l’aturada del calendari de competicions durant l’estiu per millorar les instal·lacions esportives de la ciutat. Una de les actuacions més importants ha consistit en la renovació de la pista del pavelló poliesportiu municipal, una inversió de 21.000 euros que ha comptat amb el suport del Consell Català de l’Esport. Paral·lelament, s’han reparat altres equipaments municipals per tal de donar un millor servei als usuaris. 

Així, doncs, la principal actuació s’ha fet al pavelló poliesportiu municipal, on s’han substituït les làmines de fusta malmeses i s’ha polit i envernissat el parquet. També s’ha canviat el sòcol i s’han marcat de nou les línies del camp de bàsquet, futbol sala i minibàsquet. La reforma, que ha comptat amb una subvenció del Consell Català de l’Esport, permetrà millorar l’adherència del terreny de joc gràcies a l’aplicació d’un vernís homologat; l’adequació a la nova normativa de les línies del camp de bàsquet i la substitució d’un centenar de llistons trencats i escantellats, la qual cosa suposava un risc per als usuaris. 
 
Durant aquest estiu també s’han pintat els vestidors dels pavellons del Molí de l’Esquerrà i d’Inpacsa, i l’entrada a aquesta darrera instal·lació; s’ha substituït l’enrajolat del vestidor masculí de la piscina coberta i s’ha fet el manteniment de la cúpula retràctil, donant continuïtat a la reforma executada durant l’hivern i que va obligar a tancar la piscina durant una setmana. Finalment, s’ha fet el manteniment de la gespa del camp municipal d’esports. 
 
El regidor d’Esports de la localitat, Guifré Ricart, ha explicat que algunes instal·lacions, com la pista del pavelló, havien quedat obsoletes per la falta de manteniment durant anys i que, ara, els usuaris podran gaudir d’uns equipaments en bon estat i adequats a la normativa actual. 


Comentaris

envia el comentari