Catalunya Diari

Balaguer prepara la 34a edició de la cursa del Sant Crist

Balaguer prepara la 34a edició de la cursa del Sant Crist| Redacció - Fotografia: Flickr 'lo marrako'

La cursa del Sant Crist, que es correrà el diumenge 16 de novembre a partir de les 10.00 hores, arriba enguany a la 34a edició. Després que l’any passat s’incorporés a la trama urbana, l’organització, el Club Maratonians del Segre, segueix apostant pel mateix traçat i per dues proves, una de 5 i una de 10 quilòmetres.

L’objectiu, segons el president de l’entitat, Jordi Cerezuela, és que el traçat “sigui més fàcil i ràpid, la qual cosa dóna peu a què es puguin registrar bones marques”.

Paral·lelament, hi haurà diverses proves infantils, obertes als nens i nenes a partir de 3 anys. Precisament, una de les novetats d’enguany és que les curses infantils també seran cronometrades a través de xips, els quals es podran recollir entre les 09.00 i les 11.00 hores al punt de sortida, el pavelló Molí de l’Esquerrà.

Les inscripcions es poden formalitzar a http://www.iter5.cat/inscripcions_curses

El regidor d’Esports, Guifré Ricart, ha agraït la feina del club per “donar continuïtat a la prova i introduir novetats per fer-la més participativa tant en nombre de corredors com d’espectadors”. Per la seva banda, l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha recordat que la prova, amb 34 edicions, és una de les curses clàssiques de Lleida i que, “malgrat la recent proliferació d’altres cites, aquesta continua sent ineludible per la majoria d’aficionats a l’atletisme”.


Comentaris

envia el comentari