Catalunya Diari

Balaguer reforma el carrer Cuartel, una de les obres pendents al centre històric

Balaguer reforma el carrer Cuartel, una de les obres pendents al centre històric| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 A causa de la llargada del carrer, que serveix de circumval·lació entre la plaça Sant Salvador i l’extrem nord del carrer Torrent, les obres es fan per trams. Així, doncs, els treballs es concentren ara en la part més propera a la plaça Sant Salvador, que també és la zona més complexa a causa de l’estretor de la via, cosa que en dificulta l’accés i maniobres de la maquinària. Els operaris, contractats a través d’un pla d’ocupació, han aixecat tot el carrer i han començat a col·locar les noves conduccions d’aigua i de sanejament. Aprofitant la remodelació, també es farà la preinstal·lació per un futur soterrament de l’enllumenat.
 
Pel que fa al paviment, es tornaran a refer els esglaons, ja que els serveis tècnics han considerat que és la solució més òptima per les característiques d’aquest carrer, molt estret i amb pendent. 
 
Millores a l’àrea d’Inpacsa 
D’altra banda, aprofitant les obres de manteniment del canal de Balaguer, que fa l’empresa Endesa, s’ha construït una petita canalització entre aquesta conducció i la sèquia del Molí del Comte per tal de recollir les filtracions d’aigua del canal que, fins ara, anaven a parar als terrenys del costat del pavelló d’Inpacsa que s’usaven com a aparcament durant les fires. D’aquesta manera, s’evitarà la inundació d’aquesta parcel·la, eliminant així les molèsties que causava als usuaris. 


Comentaris

envia el comentari