Catalunya Diari

Balaguer reprèn el cicle de teatre familiar amb l’obra ‘Guilliver al país de Lil·liput'

Balaguer reprèn el cicle de teatre familiar amb l’obra ‘Guilliver al país de Lil·liput'| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 La companyia Fadunito portarà a escena el muntatge 'Ai, ai, ai' el proper 9 de febrer i la Cia. Teatre de Butxaca 'Vet aquí una vegada' el proper 9 de març. L’objectiu d’aquest cicle és ajudar a crear un circuit estable per a les companyies de teatre familiar, tot incentivat el gust per aquest gènere artístic entre els més petits. 
 
Aquests espectacles infantils es compaginaran amb les representacions de teatre professional, que estrenarà el proper 19 de gener el musical 'T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré'. De fet, fins el divendres 17 de gener es poden adquirir els abonaments per la temporada de teatre professional, que també inclou les obres 'Iaia!' (23 de febrer) i 'Un aire de família' (23 de març). Per ara ja se n’han venut 320, davant dels 210 despatxats durant el cicle de tardor. 
 
D’altra banda, la regidoria de Cultura ha endegat la iniciativa 'Regala teatre': targetes regal de 30 o 60 euros que es poden bescanviar per entrades de teatre durant tot l’any 2014. 


Comentaris

envia el comentari