Catalunya Diari

Balaguer se suma a la Setmana sense fum

Balaguer se suma a la Setmana sense fum| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 Sota el lema ‘Cada vegada que ho deixes, triomfes!’, les entitats implicades han programat diverses activitats per aquesta setmana encaminades a seguir conscienciant la societat sobre els perills del tabac. Així s’instal·laran taules informatives en diversos equipaments de la ciutat: CAP, centres educatius, Lapallavacara o l’Oficina Jove de la Noguera amb material informatiu sobre la setmana, documentació sobre el perill del tabaquisme i consells per a abandonar aquest hàbit. També es posa en marxa un concurs de fotografia a través d’Instagram amb l’etiqueta: #noguerasensefum.
 
Finalment, la doctora Mercè Pallerola, metgessa de família i referent consulta tabac de l’ABS-CAR Balaguer, oferirà el dimecres 28 de maig, a les 20.00 hores a Lapallavacara, una xerrada sobre com deixar de fumar. 
 
Aquesta setmana, que arriba a la quinzena edició, se celebra coincidint amb el Dia Mundial sense Tabac, instaurat el 31 de maig per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i que, enguany, té com a lema ‘Apujar els impostos sobre el tabac’.


Comentaris

envia el comentari