Catalunya Diari

Balaguer sorteja vals de compra de 100 euros per Carnaval

Balaguer sorteja vals de compra de 100 euros per Carnaval| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

Els comerciants del centre històric de Balaguer, seguint amb la voluntat d’implicar-se en les festes que se celebren a la ciutat, impulsen el joc ‘Per Carnestoltes, dóna voltes’, els guanyadors del qual rebran un val de compra de 100 euros. Aquesta iniciativa pretén, d’una banda, donar a conèixer els principals monuments de la ciutat, i de l’altra, atraure i fidelitzar nova clientela. 

Durant la setmana del 9 al 16 de febrer, els clients dels comerços ubicats als carrers d’Avall, Major, Sant Jaume i Pintor Borràs i de les places del Pou i Mercadal hauran de localitzar als aparadors dels establiments associats els dibuixos de l’església de Santa Maria, el santuari del Sant Crist, la plaça del Mercadal i la Reguereta i marcar-ho en una butlleta que podran recollir als mateixos comerços. Un cop localitzats els quatre dibuixos, la butlleta s’haurà de dipositar en qualsevol de les botigues col·laboradores. 
 
El dimarts 19 de febrer, a les 19.00 hores a l’Escola del Cafè del carrer d’Avall es farà el sorteig de tres vals de 100 euros per gastar als establiments associats. 
 
Aquesta activitat se suma a les propostes que els comerciants del centre històric duen a terme durant l’any per tal de col·laborar amb les festes locals, com ara pel Mercat de Santa Llúcia, Pasqua o Sant Jordi. Comentaris

envia el comentari