Catalunya Diari

Balaguer ultima els detalls per la Transsegre 2015

Balaguer ultima els detalls per la Transsegre 2015| Redacció - Fotografia: Facebook Transsegre (Arxiu)

 

Balaguer està acabant d'ultimar els detalls finals per celebrar els dies 10, 11 i 12 de juliol la 31a edició de la tradicional Transsegre, una celebració que amb els anys s'ha convertit en una festa major d'estiu col·lectiva, on es combina aigua, calor, imaginació i un ambient festival desbocat.


La cursa dura dos dies esbojarrats. La primera part del recorregut s’inicia el dissabte a la tarda enmig d’un ambient de joia. Les barques surten del pantà de Camarasa i comencen la baixada per aigües manses fins a la platja de Sant Llorenç. A la nit, al Parc de la Transsegre es fa una gran festa amenitzada amb un espectacle que inaugura la Transsegre, i amb un gran concert que dura fins a la matinada.


 


Diumenge, la festa aquàtica continua. A les deu del matí, els participants que dissabte van arribar a bon port, lluitant amb la ressaca, surten de la pressa del Partidor de Gerb, i fan un recorregut de més de quatre quilòmetres per acabar un altre cop a Balaguer.


 


Tothom participa de la celebració, perquè mentre els navegants fan esforços per acabar la cursa, els acompanyants i el nombrós públic assistent es diverteixen amb els grups d’animació que fan més curta l’espera.


 


Programa d'activitats


Dissabte, dia 11 de juliol


- De 09.00 a 14.00 hores: Verificació d'embarcacions a Balaguer.


- De 14.00 a 15.00 hores: Verificació d'embarcacions a Camarasa.
- 16.00 hores: Sortida de barques des de Camarasa.
- 20.00 hores: Tancament d'arribades a Sant Llorenç.
 
Diumenge, dia 12 de juliol
- 11.00 hores: Sortida de barques des del partidor de Gerb.
- 13.30 hores: Tancament d'arribades a Balaguer i entrega de premis.


Comentaris

envia el comentari