Catalunya Diari

Baqueira arriba als 3 metres de neu a la cota 2500

Baqueira arriba als 3 metres de neu a la cota 2500| Redacció - Fotografia: Baqueira Beret

 L'estació es troba en unes condicions òptimes per a la pràctica dels esports d'hivern amb 170 centímetres de gruix mínim i 300 centímetres de màxim a la cota més alta i unes temperatures que garanteixen la màxima qualitat de neu. Els cinc centímetres de neu nova acumulats en les últimes 24 hores han permès a l'estació arribar a aquests tres metres de neu que permeten afirmar que la 2013 serà una temporada per recordar.
 
En aquests moments l'estació compta amb les seves tres àrees obertes (Baqueira, Beret i Bonaigua). Tanmateix, els equips tècnics de preparació de pistes treballen sense descans per seguir obrint remuntadors a la zona de Bonaigua per augmentar els 86 quilòmetres de pistes obertes pel que es preveu, si les condicions ho permeten, obrir més quilòmetres de pistes al llarg de la setmana.
 
Marxa Beret 2013
No es podien desitjar millors condicions de neu per a la celebració de la 34ª edició de la Marxa Beret el diumenge 3 de febrer. Per a la satisfacció de molts ja està confirmat que els recorreguts de 21 i 42 quilòmetres arribaran fins al poble de Montgarri. Aquesta prestigiosa carrera està considerada la gran festa de l'esquí nòrdic, és també la competició d'aquesta modalitat que reuneix més participants, més de mil, de tota la península i dels Pirineus en els seus dos vessants. Hi participen des de corredors d'elit a famílies senceres. Es proposen 3 circuits de 10, 21 i 42 quilòmetres.
 
El període d'inscripcions a través del web www.marxaberet.com finalitzarà el dimarts 29 de gener. Tots els participants que s'hagin registrat via internet entraran a formar part d'un sorteig que se celebrarà el dijous 31 de gener amb magnífics productes de les marques col·laboradores amb la Marxa Beret. El tancament de les inscripcions "in situ" serà divendres 1 de febrer a les 20.30 hores.
 
En aquests moments les inscripcions van a bon ritme i gran part d'elles són d'origen estranger de països com, entre d'altres, Finlàndia, Noruega, Estònia i França.
 
Programa 34ª Marxa Beret
Divendres, 1 de febrer
- 14.00 hores: Obertura d'Acollida i inscripcions.
- 18.00 hores: Reunió tècnica.
- 20.30 hores: Tancament d'inscripcions.
 
Dissabte, 2 de febrer
- 10.00 hores: Obertura d'Acollida i inscripcions.
- 11.30 hores: Sorteig dorsals Sprint Salomon.
- 12.00 hores: 1ª sortida SPRINT SALOMON.
- 19.00 hores: Presentació 34ª MARXA BERET.
- 19.30 hores: Lliurament de premis Sprint Salomon.
- 20.00 hores: Reunió tècnica
- 20.30 hores: Tancament d'inscripcions.
 
Diumenge, 3 de febrer
- 09.00 hores: Obertura recinte de sortida.
- 10.00 hores: SORTIDA 34 ª MARXA BERET.
- 13.00 hores: Lliurament de premis.
- 14.30 hores: Tancament de circuit.
* La Casa d'Acollida estarà ubicada al Poliesportiu de Salardú.
* El Sprint Salomon es realitzarà, si les condicions ho permeten, al Circuit d'Arties.


Comentaris

envia el comentari