Catalunya Diari

Baqueira Beret, Boí Taüll i Port del Comte tanquen la temporada amb resultats desiguals

Baqueira Beret, Boí Taüll i Port del Comte tanquen la temporada amb resultats desiguals| Text i fotos: ACN

La campanya d'esquí arriba a la recta final. Aquest diumenge tanquen tres estacions del Pirineu de Lleida: Baqueira Beret, Boí Taüll i Port del Comte, amb xifres desiguals. El començament de la temporada va ser difícil per la falta de neu però els resultats han millorant gràcies a les nevades tardanes.

L'estació aranesa de Baqueira Beret va ser una de les poques d'Europa que va poder aprofitar el Pont de la Puríssima i la campanya de Nadal amb la majora de pistes obertes. Per això aquest diumenge tanca una de les millors temporades dels últims anys i amb el complex a ple rendiment. A falta de dades definitives, la previsió és superar els 800.000 forfets.

Gràcies a un final de temporada excepcional Boí Taüll també ha superat els resultats de l'any passat superant els 118.000 forfets. Al Port del Comte, en canvi, s'han quedat per sota de la mitjana amb uns 50.000 esquiadors ja que l'estació del Solsonès va patir molt l'escassetat de neu de l'inici de la temporada.

El cap de setmana que ve encara estaran obertes Espot i Port Ainé.

En global el conjunt d'estacions lleidatanes preveuen superar els 1,15 milions de forfets que es van vendre la temporada passada.


Comentaris

envia el comentari