Catalunya Diari

Baqueira Beret preveu superar els 100 quilòmetres de pistes obertes per al proper cap de setmana

Baqueira Beret preveu superar els 100 quilòmetres de pistes obertes per al proper cap de setmana| Redacció - Fotografia: Baqueira Beret

L'estació de Baqueira Beret té previst obrir més de 100 quilòmetres de pistes per al proper cap de setmana del 20 i 21 de desembre. A més, la instal·lació acollirà la cursa popular d'aventura Salomon Quest Challenge i la d'esquí de fons Aran Skating CAEI.

Baqueira Beret segueix ampliant el seu domini esquiable amb la previsió d'obrir el proper cap de setmana més pistes fins a sumar 101 quilòmetres de traçats en una temporada en què compleix les seves noces d'Or. Estaran obertes les tres àrees de Baqueira, Beret i Bonaigua, amb 32 remuntadors en funcionament dels 35 disponibles. Això es tradueix en una gran comoditat per als esquiadors ja que permet accedir a pistes des de totes les entrades de l'estació, tant les de la Vall d'Aran com les del Pallars.

A dimarts 16 de desembre els gruixos de neu oscil·len entre els 35 centímetres en cotes baixes i els 90 centímetres a les cotes altes a 2500 metres. S'espera que les nevades previstes al llarg del dimarts nit i dimecres puguin augmentar aquests gruixos i la qualitat de la neu a pistes.

També està previst inaugurar el telesquí Saumet que obre un nou terreny a esquiadors i snowboarders experts. Té el seu inici a mitja pista de Vista Beret, a la cota 2.006 metres, i l'arribada a 2.384 metres. Dóna accés a 4 noves pistes, la vermella Saumet i les tres negres Craba, SANGLIER i Orri de Tredòs.

Agenda d'Esdeveniments
Salomon Quest Challenge: una gran aventura recorrent Baqueira en família o amb amics. Durant el cap de setmana del 20 i 21 de desembre es podrà viure una autèntica aventura en família o amb els amics. La participació està oberta a equips de tres persones en dues categories, Challenge i familiar, tenint en compte que aquesta última inclou la participació d'un nen d'entre 8 i 15 anys. En tres hores els equips hauran d'aconseguir la màxima puntuació localitzant diferents balises i superant proves distribuïdes per tota l'estació.

Al voltant de la competició s'organitzarà també un atractiu village amb zona per a expositors i on es podran recollir els dorsals i es celebrarà el lliurament de premis. Tot això sense oblidar també el sorteig de material entre els participants. El preu d'inscripció és de 30 euros per equip, amb preu especial de forfet per als participants. Per a més informació i inscripcions: www.salomonquestchallenge.com.

Aran Skating: la primera cursa d'esquí de fons de la temporada a Beret. El 21 de desembre es disputa l'Aran Skating d'esquí de fons organitzat per l'Club CAEI a Beret. Està previst que la prova sigui oberta a totes les categories en les distàncies 10 i 7,5 quilòmetres per categories júnior i sènior i de 5, 2,5 i 1,5 quilòmetres per categoria infantil. És una prova que forma part de la Copa Catalana d'Esquí de Fons de la FCEH. Per a més informació i inscripcions: www.caei.es.


Comentaris

envia el comentari