Catalunya Diari

Baqueira Beret tanca una temporada històrica baten rècords

Baqueira Beret tanca una temporada històrica baten rècords| Redacció - Fotografia: Baqueira BeretLes nevades han estat prolífiques amb el rècord de fins a 14,56 metres de neu des del 15 de novembre. Fins ara la temporada en què s'havia registrat un major volum de precipitació es remunta al 2008/2009 quan es van sumar 11,15 metres de neu en un altre hivern memorable.

A l'estació s'ha pogut esquiar com mai amb gruixos de fins a 4,50 metres de neu en pistes que al llarg de la major part de l'hivern han permès als visitants un esquí de gran qualitat. Un total de 784.339 esquiadors han passat per l'estació aquest hivern i 765.191 la passada temporada 2011/2012.

A més, tanta neu a pistes ha permès la prolongació de temporada. Sobre el calendari oficial Baqueira tenia previst tancar el dia 1 d'abril però les condicions immillorables de l'estació van motivar la prolongació fins al 5 de maig. De fet, durant aquest mes afegit, la neu ha continuat caient a la Vall d'Aran i els clients de Baqueira han pogut gaudir del gran luxe d'alguns dies de neu pols en ple mes d'abril.

En aquesta prolongació de temporada Baqueira Beret ha adaptat les instal·lacions a la demanda prevista i també ha ofert preus especials. El sector de l'hostaleria de la Vall d'Aran ha agraït especialment l'obertura durant el mes d'abril i pont de maig ja que ha estat una bona manera de seguir mantenint viu el negoci hivernal un mes més. Per tant, Baqueira ha estat una de les últimes estacions espanyoles a donar per acabada la temporada el que demostra la seva total implicació amb el sector del turisme de neu i el seu compromís amb la Vall d'Aran.


Comentaris

envia el comentari