Catalunya Diari

Baqueira preveu obrir tota l'estació aquest cap de setmana

Baqueira preveu obrir tota l'estació aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: Baqueira Beret

 

Baqueira Beret té previst obrir la pràctica totalitat de les seves pistes per al proper cap de setmana, del 24 i 25 de gener. A més, l'estació acollirà durant tot el cap de setmana el test d'esquís Elan, dissabte la cursa de gegant Intercopos i diumenge, la prova de Snowrunning sobre neu Hivernal Beret-Montgarri.

Les baixes temperatures i les nevades de l'última setmana a Baqueira Beret han permès la preparació de les pistes amb una neu pols de la major qualitat. Els serveis tècnics han treballat perquè sigui possible obrir la màxima extensió esquiable de l'estació que podria arribar fins als 153 quilòmetres (itineraris inclosos).
 
La previsió és posar a disposició dels esquiadors les tres àrees de Baqueira, Beret i Bonaigua, amb els 35 remuntadors en funcionament. Això es tradueix en una gran comoditat per als esquiadors ja que permet accedir a pistes des de totes les entrades de l'estació, tant les de la Vall d'Aran com les del Pallars.
 
Des de dimecres, dia 21 de gener, els gruixos de neu oscil·len entre els 65 centímetres en cotes baixes i els 140 centímetres a les cotes altes a 2.500 metres. S'espera que les nevades previstes al llarg d'aquest dijous puguin augmentar aquests gruixos mantenint la qualitat de neu a pistes.
 
Agenda d'Esdeveniments
Música a Baqueira cota 1500, dissabte 24
Música en directe a partir de les 15.00 hores a Baqueira Bar 1500 amb el conjunt Solimel.
 
Ski Test Elan
Durant el cap de setmana del 24 i 25 la marca d'esquís Elan presentarà el material de la nova temporada 2015/2016 a Baqueira Beret. La carpa de test estarà situada a la zona d'Orri, al costat del Moët Winter Lounge. Serà un test obert a tots els esquiadors que vulguin provar el nou material. Es podran provar els famosos SLX d'Eslàlom, tota la gamma de Amphibio en els diferents amples de patí tant per a home com per a dona. En Freeride hi haurà els esquís Spectrum en ample 95 i 85. També estaran disponibles els models de muntanya i la família Twilight de Chica.
 
4t Trofeu Intercopos del circuit Interclubs de la FCEH
Copos Club d'Esquí organitza dissabte una carrera del circuit Interclubs de la Federació Catalana Esports d'Hivern (FECH) oberta a tots els grups d'edats (excepte alevins). El sorteig de dorsals serà el divendres a les 20.00 hores a la botiga Copos Ski Center de Betren i el gegant començarà a Beret dissabte a les 10.15 hores. Més informació: http://www.copos-ski.com.
 
1ª Hivernal Beret-Montgarri de Snowrunning
Diumenge 25 de gener es disputarà la primera prova a Catalunya i la segona d'Espanya en modalitat de Snowrunning (córrer per la neu). Es durà a terme entre Beret i Montgarri en dues distàncies: de 6 i 17 quilòmetres. El tret de sortida serà a les 10.00 hores i els participants tindran 3 hores per cobrir la distància més llarga.
Més informació: http://beretmontgarri.com.


Comentaris

envia el comentari