Catalunya Diari

Bell-lloc ja prepara la setena edició de la Cursa Solidària

Bell-lloc ja prepara la setena edició de la Cursa Solidària| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

El municipi de Bell-lloc es prepara un any més per celebrar la setena Cursa Solidària, organitzada pel Club Alpí Bell-lloc, i que preveu reunir fins a uns 600 participants el proper 4 de juliol de 2015. Les inscripcions s’obriran en 15 dies.


La cursa s’ha presentat aquest dimecres a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació del vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla; l’alcalde de Bell-lloc, Ramon Cònsola; els representants del Club Alpí Bell-lloc, Jordi Boadella, Josep Maria Romà i Josep Maria Roure, l’atleta Jackson Quiñonez i la seva entrenadora Ascensión Ibáñez.


 


Padilla ha indicat que es tracta d’una cursa totalment consolidada i ha remarcat el valor que té que persones de municipis de tot el territori organitzin esdeveniments esportius com aquest. Per la seva part, l’alcalde de Bell-lloc ha explicat que inicialment aquesta cursa estava organitzada pel propi consistori i que ara li han passat el relleu al Club Alpí Bell-lloc, que ha introduït algunes novetats.


 


La competició inclou tres recorreguts i modalitats:


Cursa de 10 km: Bell-lloc - Els Alamús - Bell-lloc


- Cursa de 5 km: Bell-lloc - Els Alamús


- Caminada de 5 km: Bell-lloc - Els Alamús


 


La 7a Cursa Solidària de Bell-lloc, que compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Bell-lloc i Els Alamús, es caracteritza també per ser un esdeveniment esportiu de caire solidari.


 


Un dels representants del Club Alpí Bell-lloc, Josep Maria Roure, ha afirmat que aquest any donaran tots els diners recaptats a l’Associació Talma de Juneda, una associació sense afany de lucre que treballa en l’atenció, el suport i la prestació de tot tipus de serveis a persones amb discapacitats, trastorn mental i/o risc d’exclusió social de la comarca de Les Garrigues, per tal de millorar-ne la qualitat de vida.
Comentaris

envia el comentari