Catalunya Diari

Berto Romero portarà aquest dissabte el seu darrer espectacle al Teatre Ateneu de Tàrrega

Berto Romero portarà aquest dissabte el seu darrer espectacle al Teatre Ateneu de Tàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

La Regidoria de Cultura de Tàrrega prossegueix la seva 21a Temporada Estable de Teatre portant fins a l'escenari de l'Ateneu un dels rostres de la comèdia més populars del moment: Berto Romero. Serà aquest dissabte 19 de desembre, a les 21.00 hores, quan el cèlebre showman oferirà a la capital de l'Urgell el seu darrer espectacle, el monòleg titulat 'Berto sigue con nosotros'.

  

Amb el seu peculiar sentit de l'humor, Berto Romero desgranarà al públic les seves experiències personals en el moment d'assolir la maduresa, a un pas de complir els quaranta i convertit en pare de família. En el muntatge no falten moments musicals, també en clau de comèdia.

  

 

  

Més de 74.000 espectadors ja han gaudit d'aquest monòleg amb crítiques excel·lents.

  

 

  

Aquesta serà la segona vegada que Berto Romero compareix al Teatre Ateneu de Tàrrega per exposar el seu singular punt de vista sobre la vida. A més de conegut rostre televisiu, l'artista ha esdevingut un actor cinematogràfic en alça després d'aparèixer a les comèdies '3 bodas de más', 'Anacleto' i 'Ocho apellidos catalanes', saldades totes amb grans èxits de taquilla.

  

 

  

Les entrades, que ja estan a la venda, tenen un preu de 15 euros a l'amfiteatre: 18, a la llotja i 20 euros a platea. Aquestes es poden adquirir a la Botiga del Museu, al carrer Major, 11, d'11.00 a 14.00 hores; a la web del Teatre; i a les taquilles del Teatre des d'una hora abans de la funció.

Comentaris

envia el comentari