Catalunya Diari

Bici30 dóna bicicletes a Creu Roja per fer serveis de primers auxilis a l’Urgell

Bici30 dóna bicicletes a Creu Roja per fer serveis de primers auxilis a l’Urgell| Redacció - Fotografia: Creu Roja LleidaAquests vehicles permeten els socorristes de la Institució Humanitària restar més a prop de les persones, especialment en activitats esportives com ara curses i pedalades, de manera que la seva intervenció és més ràpida i eficient.

Aquest nou mitjà de transport, més sostenible, ja es va utilitzar durant la passada edició de la Fira del Teatre al carrer, facilitant el desplaçament del voluntariat per la ciutat de Tàrrega. Per aquest motiu, el president de Creu Roja l’Urgell, Miquel Àngel Mingote, ha agraït la col·laboració desinteressada de la botiga Bici30.


Els Serveis Preventius de Creu Roja a l’Urgell van atendre un total de 70 persones als 30 serveis desenvolupats el 2011. El Programa de Serveis Preventius de Creu Roja dóna cobertura sociosanitària a actes de risc previsible tant en el mitjà terrestre com aquàtic, com ara esdeveniments esportius, socials, culturals etc. amb l’objectiu de garantir, si convé, una atenció ràpida i eficaç basada en els primers auxilis.


Comentaris

envia el comentari