Catalunya Diari

Boí Taüll Resort celebra el Freestyle Weekend el proper cap de setmana

Boí Taüll Resort celebra el Freestyle Weekend el proper cap de setmana| Redacció - Fotografia: Boí Taüll Resort

 

L'estació de Boí Taüll Resort celebrarà aquest cap de setmana el Freestyle Weekend, un atractiu esdeveniment que pretén acostar el Freestyle a tots els públics. Les competicions de dissabte i diumenge estaran obertes a grans i petits, nois i noies, de tots els nivells.

Dissabte 21 se celebrarà la 7a edició de la clàssica In Eleven (competició Amateur d'Snowboard); i el diumenge 22 arribarà l'espectacular FreeskiXperience, que ja celebra la quarta edició (competició Amateur de Freeski). Tots dos en un nou format de batalla, un contra un, després d'unes classificatòries d'Expression Sesion'.
 
Com sempre l'Snowpark de Boí Taüll estarà cuidat fins al mínim detall per garantir la màxima diversió amb tota la seguretat, perquè tothom gaudeixi d'una increïble freexperience.
 
Boí Taüll Resort premiarà als millors en SNB i Freeski en categories Masculina i Femenina amb un forfet de temporada per 2015-16.
 
Durant tot el dissabte l'animació estarà animada per:
- Música en directe a les pistes per part de CrazyAl & Mijha en un chill out a la base d'estació amb espectacles de foc.
- Durant les competicions i la festa a la nit al Resort es podrà gaudir de la música dels DJ Pink Pig.
 
No et perdis un cap de setmana de Pur Freestyle. Entra a www.boitaullresort.com o truca al 902 406 640 i reserva ja un dels increïbles packs d'allotjament i forfet que t'ofereix l'estació.


Comentaris

envia el comentari