Catalunya Diari

Bones expectatives per a la fira d’ocasió Autotrac d’aquest cap de setmana

Bones expectatives per a la fira d’ocasió Autotrac d’aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

El primer dels dos certàmens anuals dedicats al sector d’ocasió en maquinària agrícola i automòbils que organitza Fira de Mollerussa obrirà les seves portes aquest cap de setmana, del 15 al 17 d’abril, al Recinte Firal de la capital del Pla d’Urgell.

La fira Autotrac arriba així a la seva 28a convocatòria i ho fa amb la participació de 37 expositors, dels quals 16 corresponen al sector de la Maquinària Agrícola i Industrial, 16 a Automoció, 1 de caravanes i 4 a serveis i d’altres. Pel que fa a la superfície total ocupada es disposarà de gairebé 20.000 metres quadrats sumant el Recinte Exterior i els Pavellons Firals, trobant-se aquests últims ocupats al 100%.

El president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, juntament amb el director de l’ens firal, Poldo Segarra, han presentat aquest dimarts una nova convocatòria d’aquest certamen que arriba amb bones expectatives i que confia a continuar la “petita recuperació” que ja es va reflectir al volum de negoci tancat el passat mes de març a la Fira de Sant Josep, ha comentat el director.

Per la seva part, Solsona ha incidit en els bons resultats de la Fira de Sant Josep, que es va fer del 17 al 20 de març, amb un registre de gairebé 5,5 milions d’euros pel que fa al sector d’automoció, alhora que s’ha mostrat convençut que “quan la Fira de Sant Josep va bé, l’Autotrac acostuma a anar bé”. L’alcalde ha afegit que amb la xifra assolida per aquest sector per Sant Josep, el volum anual de vendes de cotxes, nous i usats, a les tres fires que l’ens organitza (Fira Sant Josep, Autotrac i Autotardor) és molt probable que es superin les dades de l’any 2015, quan, entre els tres certàmens es va tancar més 7,5 milions d’euros en vendes d’automòbils.

Quan encara no fa un mes de la 144 Fira de Sant Josep, Mollerussa torna a ser punt de trobada per al sector agrícola així com per a tots aquells interessats en adquirir un automòbil, tot d’ocasió, però de qualitat i amb garanties. Convocatòria única per les oportunitats que s’exposen en material de segona mà i que responen a l’actual demanda professional, pel que fa a maquinària, i de la societat en general, pel que fa a l’automoció, el certamen estarà obert al públic de divendres a diumenge en un horari de 10.00 a 20.00 hores, de forma ininterrompuda i sent l’entrada gratuïta.

Pel que fa a l’acte d’inauguració oficial es farà divendres al Recinte Firal a les 17.30 hores i anirà a càrrec de Ramon Farré Roure, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida.

El contingut de la fira inclou els Pavellons Firals, els quals es troben al 100% ocupats i on s’exposaran de l’ordre de 400 cotxes amb preus molt diversos, i el Recinte Exterior, amb la maquinària agrícola i industrial, furgonetes i caravanes.

Davant els pavellons s’ubicarà un any més l’Espai Low Cost amb vehicles amb un preu de fins a 5.000 euros, un import que enguany s’ha augmentat per adaptar-se al mercat, segons va explicar Segarra. Destacar el sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc de la fira, el qual està patrocinat pels expositors participants i Fira de Mollerussa.

Millores al servei d’il·luminació al Recinte Exterior
El director de Fira de Mollerussa s’ha referit també a la millora de les infraestructures d’enguany amb el reforçament en el servei d’il·luminació del Recinte Exterior, actuació que respon a la demanda en aquest sentit per part dels mateixos expositors ubicats en aquesta zona. Així mateix, es manté el servei Wifi per als expositors, una de les novetats de l’any passat.

El certamen, que van visitar l’any passat prop de 16.000 visitants, va tancar la passada edició, i respecte al sector d’automoció, 133 cotxes venuts per un import superior als 1,6 milions d’euros.


Comentaris

envia el comentari