Catalunya Diari

Borges celebra dissabte el Mercat de les rebaixes d'hivern

Borges celebra dissabte el Mercat de les rebaixes d'hivern| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Els carrers del Centre Històric i les façanes dels comerços de les Borges Blanques seran aquest dissabte, dia 20 de febrer, l'escenari del Mercat d'últimes rebaixes d'hivern. La iniciativa, en la que participaran una dotzena d'establiments, es durà a terme de 09.00 a 14.00 hores.

Les empreses participants trauran a la venda els seus productes a preus molt reduïts, on es preveuen descomptes de fins al 60%, que s'afegiran a la quinzena de parades habituals del tradicional mercat dels dissabtes.
 
Entre altres, els compradors podran adquirir roba infantil i d'adults, complements, objectes de regal, flors i plantes, material de ferreteria i construcció, joies i calçat, a més de la resta de botigues que, tot i no treure parada al carrer, també tindran els seus productes amb importants descomptes.
 
El regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats de la localitat, Jordi Ribalta, ha animat a la ciutadania garriguenca i lleidatana "a venir a les Borges i aprofitar la coincidència d'aquests productes a preus molt i molt assequibles, amb l'oferta dels productes habituals del mercat dels dissabtes".
 
Aquest mercat està organitzat per l'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques i la Generalitat de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari