Catalunya Diari

Borges celebra la primera edició de la Fira Mascotes

Borges celebra la primera edició de la Fira Mascotes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 Per només 1,5 euros, els visitants podran escollir entre degustar un entrepà de llonganissa, de botifarra negra o bé d’arengada; aigua, vi i olives arbequines, tot regat amb oli d’oliva verge extra de la DOP Les Garrigues.  
 
La Fira té com a principals reclams l’exhibició de gossos i cavalls i un concurs de bellesa canina que aplegarà una setantena d’animals. Des del consistori el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha animat als veïns i visitants a participar en aquesta fira, "que compta amb una programació per tots els públics, activitats atractives i variades per a que en gaudeixin grans i petits". A més dels concursos i les exhibicions, la Fira Mascotes Borges inclourà una xerrada sobre la importància de les vacunes, impartida per veterinaris.
 
Pel que fa a la resta dels actes previstos per al cap de setmana en destaca l’inici de la temporada de teatre del Grup Nissaga de les Borges. El dissabte a les 22.00 hores el pavelló de l’Oli acollirà la representació de l’obra còmica 'Necessito una infermera' a càrrec del Grup de Teatre Rossinyol de Mollerussa. El preu de l’entrada és de 6 euros i està organitzada pel Grup Nissaga, en col·laboració amb l’Ajuntament. Al llarg de la temporada el Grup de Teatre Nissaga preveu organitzar altres representacions, a més d’actuar a la primavera amb la seva pròpia obra.
 
D’altra banda, dissabte a les 20.00 hores tindrà lloc la inauguració de l'exposició 'Gravats i altres tècniques', de Roser Ripollés, a la planta 0 de l’Espai Macià. La mostra, amb entrada gratuïta, ha estat organitzada per l’Associació Arts25400 i es podrà visitar fins el proper 20 d’octubre.


Comentaris

envia el comentari