Catalunya Diari

Borges inaugura aquest dilluns la temporada de piscines

Borges inaugura aquest dilluns la temporada de piscines| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Les piscines municipals de les Borges Blanques obriran el proper dia 15 de juny, amb els mateixos preus que s'han mantingut des de l'any 2008. A més, també es mantindran els descomptes incorporats fa 2 anys del 50% per a famílies nombroses i monoparentals, minusvàlids i aturats i, fins al dia 19 de juny, l'entrada serà gratuïta i l'horari serà de les 15.00 a les 20.00 hores.

A partir del dia 20 de juny, l'horari serà de les 10.00 a les 20.00 hores, i a la piscina l'entrada infantil, de 5 a 10 anys, i per als jubilats costarà 2 euros, la dels juniors, d'11 a 17 anys, valdrà 3 euros i la d'adult 4. Pel que fa als usuaris que acreditin disposar del Carnet Jove, valdrà 2,5 euros i amb el Carnet +25, en costarà 3.
 
En canvi, els abonaments de temporada disponibles a l'Ajuntament de les Borges Blanques costaran 12 euros l'Infantil, 21 euros el Junior, 42 euros l'Adult i en cas d'agafar l'abonament per a les famílies 21 euros per a la resta d'adults de la unitat familiar i els jubilats; per als usuaris del Carnet Jove valdrà 30 euros, i per als del Carnet +25 costarà 35 euros.
 
En aquest sentit, la Junta de Govern Local també ha aprovat el conveni entre els Ajuntaments de la comarca de les Garrigues i el Consell Comarcal, per tal de permetre l'accés a les piscines municipals a les persones que acreditin ser titulars d'un abonament d'accés a les piscines municipals del seu municipi de residència i així s'implementi el principi de reciprocitat. D'aquesta manera pretenen promoure la cohesió comarcal, els intercanvis i l'amistat entre els ciutadans, especialment els més joves de la comarca. Així, cadascuna de les piscines municipals disposarà d'un distintiu identificador de la campanya que facilitarà el Consell Comarcal de les Garrigues.


Comentaris

envia el comentari